Feng Shui

Feng Shui

_

Feng Shui je drevna nauka čije se tajne prenose vekovima unazad. Prvobitno začeta u Kini a kasnije se prenela i na ostale zemlje. Talas prihvatanja njegovih tekovina krasi mnoge domove širom sveta.

 

Feng Shui koristi zakon Univerzuma kako bi uskladio određeno vreme i prostor u cilju stvaranja srećnijeg i lepšeg mesta za život. Usklađenost nas samih sa našim sebstvom i nas sa okruženjem predstavlja osnov u dosezanju harmonije življenja.

Za istinsko razumevanje samog Feng Shuija potrebno je imati čisto srce i otvoren um. Njegovom spoznajom povezujemo se sa Univerzumom, njegovom primenom dosežemo željeno.

Koristeći principe Feng Shuija usaglašavamo se sa principima Univezuma primajući tako izobilje sreće i blagostanja. Dobar Feng Shui donosi mogućnost za napredak i sreću. Vibracaja naših misli predstavlja ključ u dosezanju blagostanja, a u kojoj meri ćemo sve to postići zavisi isključivo od nas.

Da bismo postigli rezultat praktikovanjem Feng Shuija trebamo mu pristupiti  kroz određenu nameru, čistog srca i otvorenog uma koji je prijemčljiv za razumevanje vibracija Univezuma. Dobrim mislima i dobrim delima osiguraćemo dobrobit za nas same i za naša pokolenja.

_